Állás - Betanított CNC esztergályos

Betanított CNC esztergályos munkatársat keresünk

Feladata visszatérő munkákra történő beállás CNC esztergákon: a technológiai program és a szerszámtár betöltése a vezérlőbe illetve mentése számítógépre, szerszámok befogása és bemérése, a program ellenőrzése az ütközések elkerülése érdekében, tokmány/patronbefogó cseréje, az elkapás és rúdadagolás beállítása, darabos munka esetén a gép kiszolgálása. Anyagelőkészítés, forgácskezelés, a gép felügyelete, napi karbantartások elvégzése, műszaki rajz/dokumentáció alapján a munkadarab és méreteinek ellenőrzése, szükség szerint méretkorrekció, szerszámcsere. Munkakörnyezet rendben tartása. Feljegyzések rögzítése számítógépes rendszerbe.

Kiegészítő feladatként szükség szerint műszerész munkák és az alkatrészek további műveleteinek elvégzése hagyományos forgácsoló gépeken, sorjázás (kézi, gépi, illetve hagyományos esztergákon), alkatrészmosás, csomagolás,  egyéb, a gyártáshoz szükséges feladatok elvégzése.

Hunor és Fanuc vezérlő ismerete előny.

A munkavégzés helye a Pest megyei, de közvetlenül Budapest határánál fekvő, az M0 58-as kilométerénél elhelyezkedő Nagytarcsa Ipari Park. Közvetlen buszjárat a Gödöllői HÉV Cinkota állomásától, illetve a Hatvani vasútvonal Rákoscsaba megállóhelyétől.

Egyműszakos munkarend: H-P: 6:00 - 14:30
Igény esetén részmunkaidő is megoldható.
Munkabéren felül cafeteria, utazási hozzájárulás.

Nemdohányzó munkahely.

Jelentkezés E-Mail-ben az allas@schonwaldmetal.hu címen önéletrajzzal és a +36 30 932 5127-es telefonszámon.