Állás - CNC gépkezelő

Munkatársat keresünk CNC gépkezelő munkakörbe nemdohányzó forgácsoló műhelyünkbe

Feladata visszatérő munkákra történő beállás CNC esztergákon: a technológiai program és a szerszámtár betöltése a vezérlőbe illetve mentése számítógépre, szerszámok befogása és bemérése, a program ellenőrzése az ütközések elkerülése érdekében, tokmány/patronbefogó cseréje, az elkapás és rúdadagolás beállítása, darabos munka esetén a gép kiszolgálása. Anyagelőkészítés, forgácskezelés, a gép felügyelete, napi karbantartások elvégzése, műszaki rajz/dokumentáció alapján a munkadarab és méreteinek ellenőrzése, szükség szerint méretkorrekció, szerszámcsere. Munkakörnyezet rendben tartása. Feljegyzések rögzítése számítógépes rendszerbe.

Hunor és Fanuc vezérlő ismerete előny.

A munkavégzés helye a Pest megyei, de közvetlenül Budapest határánál fekvő, az M0 58-as kilométerénél elhelyezkedő Nagytarcsa Ipari Park. Közvetlen buszjárat a Gödöllői HÉV Cinkota állomásától, illetve a Hatvani vasútvonal Rákoscsaba megállóhelyétől.

Díjazás megegyezés szerint, béren kívüli juttatás Edenred kártyára, szükség esetén utazási hozzájárulás.

Amennyiben felkeltette érdeklődését állásajánlatunk, jelentkezését szakmai önéletrajzzal az allas@schonwaldmetal.hu E-Mail címen várjuk.

Személyes érdeklődés:
Schönwald Csaba
+36 30 932 5127